• sintagma-dobrodosli-na-svjetskim-jezicima

Jezični centar Sintagma – Škola stranih jezika

Naše usluge

Predškolske kreativne radionice

Kreativne jezične radionice za djecu od 4 godine – učenje kroz igru, priče, pjesmu, glumu i ples. Djeca na radionicama uče jezik u opuštenoj i kreativnoj atmosferi. Uz iskusne predavače i brojne audio-vizualne materijale, predškolska kreativna radionica predstavlja idealan temelj za daljnje učenje jezika.

Veličina grupe: 4 – 7 polaznika
Broj sati: 60 školskih sati
Intenzitet: dva puta tjedno po jedan školski sat (2×45)

Đački tečajevi

Đački tečajevi omogućavaju našim polaznicima da razvijaju sve jezične vještine – govorenje, slušanje, čitanje i pisanje. Program je prilagođen uzrastu i predznanju djece, prilagođava se njihovim interesima i nadopunjava dodatnim temama, aktivnostima i projektima. Đački tečajevi osmišljeni su na način da potiču i razvijaju dječju kreativnost i samostalnost.

Veličina grupe: 4 – 7 polaznika
Broj sati: 60 školskih sati
Intenzitet: dva puta tjedno po jedan školski sat (2×45)

Tečajevi za odrasle

Odrasli polaznici mogu birati između nekoliko različitih tečajeva ovisno o svojim interesima. Za naše odrasle polaznike organiziramo tečajeve općeg i stručnog jezika te konverzacijske tečajeve

na sljedećim razinama: A1 (pripremni korisnik), A2 (temeljni korisnik), B1 (razvojni korisnik), B2 (samostalni korisnik), C1 (napredni korisnik) i C2 (vrsni korisnik).

Tijekom tečajeva općeg jezika, polaznik razvija sve jezične vještine (govorenje, slušanje, čitanje, pisanje) te obrađuje interkulturalne teme iz svih područja: glazba, film, književnost, povijest, znanost itd. Konverzacijski tečajevi omogućuju polaznicima sudjelovanje u aktivnim diskusijama o aktualnim temama tijekom kojih se oslobađaju straha od komunikacije na stranom jeziku. Tečajevi stručnog jezika pomažu vam u stjecanju određenog vokabulara i snalaženju u modernom i dinamičnom poslovnom okruženju.

Tijekom svih tečajeva prilagođavamo se Vašim interesima i potrebama, koristimo praktične i kreativne nastavnih metoda kao i brojne audio-vizualne materijale.

Veličina grupe: 2 – 4 / 5 – 8 polaznika
Broj sati: 60 školskih sati
Intenzitet: dva puta tjedno po dva školska sata (2×90) ili jednom tjedno po dva školska sata (1×90)

Individualni tečajevi

Odrasli polaznici također mogu izabrati individualan rad. Individualni tečajevi potpuno su prilagođeni Vašim potrebama i obvezama. Broj nastavnih sati, vrijeme izvođenja nastave kao i sami program prilagođava se isključivo Vama. S obzirom da je ‘one-to-one’ pristup rada potpuno usklađen s Vašim željama i potrebama, ostvaruju se brzi i znatni rezultati u savladavanju stranog jezika.

Veličina grupe: ‘one-to-one’ pristup
Broj sati: po dogovoru
Intenzitet: po dogovoru

Poduke i repeticijski programi

Ovi programi namijenjeni su svim đacima i studentima. Naši polaznici mogu birati između individualnih poduka i grupnih repeticijskih programa. Program je prilagođen školskom nastavnom programu i ima za cilj pomoći Vam u savladavanju potencijalnih poteškoća u praćenju standardne školske nastave. Praktične nastavne metode koje potiču samostalnost u radu i brojni materijali osiguravaju brz napredak!

Saznajte više

Jezični centar Sintagma suvremeno je edukacijsko mjesto. Organiziramo tečajeve, jezične radionice i poduke za sve dobne skupine i sve jezike (engleski, francuski, njemački, talijanski, ruski, španjolski, hrvatski za strance…). Svi tečajevi usklađeni su sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (CEFR) i Europskom jezičnom mapom.

Naš centar nudi niz programa: od tečajeva općeg jezika, specijaliziranih i konverzacijskih tečajeva, individualnih i repeticijskih programa do kreativnih jezičnih radionica.

Ono što nas čini drugačijima jest individualan pristup, rad u malim grupama (4-7 polaznika), kreativne i praktične nastavne metode, stručni tim profesora i izvornih govornika, suvremeno opremljene učionice i rad u opuštenoj atmosferi.

“I am still learning.“

Michelangelo, aged 87

Individualan pristup

Ne postoje dvije jednake osobe i svatko od nas uči drugačije…zato u Sintagmi njegujemo individualan pristup! Svakom polazniku pristupa se posebno ne bi li što bolje odredili Vaše potrebe i želje kao i način na koji ćemo Vam pomoći ostvariti Vaš cilj u najbržem mogućem roku.

Suvremene metode rada

Vizualan ste tip? Ili radije učite slušajući? Možda najbolje usvajate nova znanja čitanjem? Na pravom ste mjestu! Profesori u Sintagmi koriste mnoštvo nastavnih metoda, izvora i audio-vizualnih pomagala. Učite s nama jer mi podučavamo na način na koji Vi najbolje učite!

Stručan tim

Naš tim čine različiti profesionalci – profesori i izvorni govornici s dugogodišnjim iskustvom. Osim što podučavaju, oni također stalno uče, usavršavaju se i razvijaju kako bi Vaš proces učenja napravili bržim, jednostavnijim i učinkovitijim.